Welkom bij HappyFit4U - Ontdek Bewegen op Jouw Manier!

Ben je op zoek naar een plek waar je op een comfortabele manier kunt bewegen? Bij HappyFit4U zijn we er speciaal voor mensen zoals jij!

🏋️‍♀️ Wat maakt HappyFit4U speciaal?

1-op-1 Sportlessen: Bij ons krijg je persoonlijke aandacht met 1-op-1 sportlessen. Perfect voor degenen die zich niet thuis voelen in een gewone sportschool.

Speciale Doelgroepen: Heb je moeite met of voel je je niet op je plek in een 'normale' sportschool? Wij begrijpen je! Bij HappyFit4U zijn we gespecialiseerd in speciale doelgroepen, zoals ADHD, autisme, overgewicht, verstandelijke beperking en meer.

Dansen voor Iedereen: Onze danslessen zijn niet prestatiegericht. Of je nu volwassen bent of een kind vanaf 6 jaar, je kunt gezellig meedoen en op muziek bewegen. Een leuke manier om in beweging te blijven!

Zorgcode en PGB: Heb je een PGB? Geen zorgen, bij ons ben je welkom. We hebben een zorgcode, zodat ook mensen met een PGB gebruik kunnen maken van onze diensten.

Bij HappyFit4U vinden we dat iedereen moet kunnen genieten van bewegen, ongeacht het budget. Daarom hebben we oplossingen voor mensen met een kleine beurs