1 op 1 Begeleiding

Kom bij ons voor 1 op 1 begeleiding, geschikt voor iedereen vanaf 6 jaar.
Geniet van een gemoedelijke sfeer waarin ook speciale doelgroepen de aandacht krijgen die ze verdienen.

 


Dansles

Welkom bij Happy Dance, waar vreugde en beweging samenkomen in perfecte harmonie! Onze passie voor dans is de drijvende kracht achter alles wat we doen. 

Bij Happy Dance streven we ernaar om een warme en inclusieve gemeenschap te creëren waar mensen van alle leeftijden en niveaus zich thuis voelen. Of je nu een doorgewinterde dansprofessional bent of pas begint aan je dansavontuur, bij ons vind je een plek om te groeien, te stralen en vooral te genieten van de magie van beweging. Onze getalenteerde instructeur is toegewijd aan het delen van haar kennis en liefde voor dans, terwijl ze een ondersteunende en inspirerende omgeving biedt waarin je je vaardigheden kunt ontwikkelen en jezelf kunt uitdagen.

Dus trek je sportschoenen aan, laat je zorgen achter en sluit je aan bij ons op de dansvloer. Bij Happy Dance is elke stap een viering, elke draai een moment van pure vreugde. Ontdek de kracht van dans en word lid van onze familie vandaag nog!

Welkom bij Happy Dance- waar geluk danst!

 

Maandagavond 19.30-20.30 uur voor volwassenen 

Donderdag avond 19.30-20.30 uur voor volwassenen 

Vrijdagmiddag 15-16 uur kinderen. 

 


Beweegles op locatie 

 

Bent u geïnteresseerd in beweegles voor de senioren in uw verzorgingshuis, wij komen op locatie en verzorgen deze les voor u.

Wilt u voor uw kleintje een beweeg of dansles op het kinderdagverblijf ? Ook daar kunnen wij voor zorgen!

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 


Kindermassage en volwassen massages

Ontsnap aan de alledaagse stress en laat je meeslepen door de ontspannende kracht van massage. Bij ons vinden jouw lichaam en geest de verdiende rust en herstel. Even een moment uit je hoofd en jouw lijf voelen. Nieuwsgierig geworden? Boek een massage door Sabine, iedere 1e donderdag van de maand tussen 14.00 en 18.00 uur aanwezig. Voor u maar zeker ook voor uw kind !

Meer weten? 


Verhuur complete bedrijfsruimte

Ontdek de ideale werkplek voor jouw gezondheidspraktijk ! Ons sportmedisch centrum biedt de mogelijkheid om onze goed uitgeruste kleine of grote ruimte te huren. Profiteer van moderne faciliteiten in een professionele omgeving. Neem vandaag nog contact met ons op voor gedetailleerde informatie en om jouw ruimte te reserveren. Samen creëren we een gezonde toekomst!


Kinderfeestje 

Vier een onvergetelijk kinderfeestje bij ons! Kies uit een volledig verzorgd programma met sport, disco of oud-Hollandse spelletjes. Laat de kinderen genieten terwijl wij voor alles zorgen. Neem contact op voor meer informatie en reserveer vandaag nog!" Max 15 kinderen