Wie zijn wij ?


Ik ben Paula Klaassen, 59 jaar en woonachtig in Linschoten.

Ik heb ervaring opgedaan in de sportbranche en naar aanleiding van een mail van een moeder begreep ik dat er voor kinderen met een rugzakje niets is op het gebied van persoonlijke aandacht middels een personal trainer, aangezien deze kinderen waarschijnlijk niet kunnen of willen sporten in teamverband. 

Ondertussen ben ik begonnen met een sport medisch beweeg centrum waarbij kinderen middels een 1 op 1 training meer weerbaarheid en zelfvertrouwen opbouwen, na 6 maanden zien wij al dat de kinderen die bij ons zijn letterlijk en figuurlijk gegroeid zijn bij ons 

Niet alleen kinderen maar iedereen vanaf 6 jaar is van harte welkom bij ons en speciaal de personen die aandachtspunten hebben zoals overgewicht, ADHD, een beperking hebben en vooral niet te vergeten, zij die onderwerp van pestgedrag zijn !

Ik ga de intake verzorgen, de agenda bijhouden, afspraken maken, voor een natje en droogje zorgen en ten alle tijde een luisterend oor zijn voor wie dat fijn vindt, niets moet maar alles mag.

Ik hoop tot gauw !!

 

Paula

 


Ik ben een energieke, ondernemende, creatieve dame met een initiatiefrijk karakter, een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een passie voor het welzijn van de mens in de breedste zin van het woord. Werken met kinderen is waar mijn hart van aan gaat. Vooral vrije expressie. Wat ik te bieden heb is de kinderen vanuit het hoofd in het lijf te laten zakken. Het bekrachtigen van zichzelf en het stimuleren van het creatieve en zelfhelende vermogen middels allerlei oefeningen/ spelletjes zoals dans, yoga maar ook tekenen en/of schilderen, meditatie. Ligt aan het moment wat nodig en welkom is! Daarbij betrek ik de seizoenen, natuurelementen aarde, vuur, water, wind, een stukje geschiedenis en visie voor de toekomst. Groetjes en tot snel Sabine


Hoi Allemaal,

Mijn naam is Wendy en ik hou van dansen. Ik dans al vanaf mijn 4de jaar. Als ik muziek hoor, dan sta ik klaar om lekker te dansen en te bewegen.
Daarom vind ik het leuk om jou dansles te geven, dus kom voor je plezier en voel je vrij, kom lekker samen ‘Happy’ dansen met mij.

Ben je enthousiast, schrijf je dan snel in, want iedereen kan leren dansen.
Kom op en begin!

Groetjes Wendy Mark


Ik ben Anouk, trotse moeder van 3 kinderen en woonachtig in Woerden.

Jaren lang heb ik als freelancer gewerkt in de sport- en danssector. Ik heb bij veel sportscholen in omgeving Utrecht, Gouda en Amsterdam groepsfitness lessen gegeven zoals zumba, bodypump, steps, pilates, en spinning en heb ik prachtige opdrachten gehad voor diverse dansscholen en dansgezelschappen. Ik heb zelf op het podium gestaan maar ook dansles gegeven en mooie choreografieën mogen maken. Na mijn dansopleiding heb ik diverse sportopleidingen en certificaten gehaald en heb ik me daarbij gespecialiseerd als Medical Trainer. Dit wil zeggen dat ik mag en kan trainen met kinderen en volwassenen met een beperking in de breedste zin van het woord. Zo heb ik getraind met kinderen en volwassenen met een visuele beperking, doelgroep 80+, volwassenen die moeten herstellen na een operatie, maagverkleining of met morbide obesitas(na goedkeuring van een arts)en heb ik heel veel ervaring met kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking. Geen beperking is mij te ingewikkeld, samen zorgen wij ervoor dat jij je op je gemak voelt en dat je sport of beweegt zoals het voor jou goed voelt.

Voel je welkom bij ons, wij staan voor je klaar.

Liefs Anouk


Hee, ik ben Debbie van Dijk en tijdens mijn studie fysiotherapie en leefstijlcoaching wil ik je graag helpen met bewegen op jouw manier. Met mijn ervaring in sport en bewegen, inclusief Fitvak A, Fitvak B en instructeur specifieke doelgroep is niks onbekend terrein voor mij en kan ik je altijd helpen. Ik vind het belangrijk om elke training aan te passen aan jouw wensen, waardoor het heel persoonlijk wordt. Ik geniet er altijd van als mensen het naar hun zin hebben tijdens de trainingen. Sluit jij gezellig aan bij een training?