• Doe mee met onze doneer actie!
  • Elke euro gaat naar een kind uit minder bedeeld gezin
  • Omdat iedereen telt!

Wie zijn wij ?

Ik ben Paula Klaassen, 58 jaar en woonachtig in Linschoten.

Het afgelopen jaar heb ik ervaring opgedaan in de sportbranche en naar aanleiding van een mail van een moeder (Wendy dus) heb ik gemerkt dat er voor kinderen met een rugzakje niets is op het gebied van persoonlijke aandacht middels een personal trainer, aangezien deze kinderen waarschijnlijk niet kunnen of willen sporten in teamverband. 

Ik ga beginnen met een sport beweeg centrum waarbij kinderen middels een 1 op 1 training meer weerbaarheid en zelfvertrouwen kunnen opdoen. 

Niet alleen kinderen maar iedereen vanaf 6 jaar is van harte welkom bij ons en speciaal de personen die aandachtspunten hebben zoals overgewicht, ADHD, een beperking hebben en vooral niet te vergeten, zij die onderwerp van pestgedrag zijn !

Ik zal de intake verzorgen, de agenda bijhouden, afspraken maken, voor een natje en droogje zorgen en ten alle tijde een luisterend oor zijn voor wie dat fijn vindt, niets moet maar alles mag.

Ik hoop tot gauw !!

 

Paula

 

Ik ben Wendy Rodenburg, getrouwd met twee kinderen uit Nieuwerbrug aan den Rijn.
Ik ben met Paula in contact gekomen, omdat ik de moeder ben, met mijn kind en zijn rugzakje. Nergens konden wij terecht om hem te helpen met zijn overgewicht, zelfvertrouwen en zijn eigenwaarde weer terug te krijgen.
Hij is zo enorm gepest vanwege zijn omvang, dat hij echt niet meer in groepsverband kan en wil trainen. Wij zijn op dit moment nog geen jaar bezig en wij hebben al enorme doelen behaald met mijn zoontje.
Daarom, omdat ieder mens speciaal is en zijn eigen kwaliteiten heeft, hebben wij de handen ineen gesloten, om er voor ieder kind en volwassene die zich 'anders' voelt te kunnen zijn.
Wees welkom, de koffie staat altijd klaar!

 

Wendy

Mijn naam is Roy, een jongeman van 33 jaar en vader van 2 prachtige zoons van 12 en 8 jaar oud. Ik heb een grote passie en een hart voor sport.
Ik was altijd het jongetje wat gepest werd op school en ik was dat 'drukke vervelende jongetje' dat ADHD had.
Ik kwam op het punt dat ik 7 jaar werd en wilde gaan sporten. Ik heb vanaf dat moment verschillende sporten gedaan o.a. judo, karate, thaiboksen, krav maga en voetbal en allemaal op niveau. Door mijn discipline, coaching en de juiste kennis en vaardigheden die ik hierdoor heb gekregen ben ik mij meer gaan verdiepen in sport en de achterliggende gedachten hiervan.
Ik ben de diepte op gaan zoeken en heb mijzelf de vraag gesteld: wat kan ik nou toevoegen en anders doen dan alle anderen personal trainers en coaches? Ik ben een opleiding gaan doen voor cognitie trainer. Deze opleiding houdt in dat ik mijzelf ben gaan verdiepen in de gedachten en mindset van mensen en de daar bijpassende patronen. Hoe doorbreek je deze en hoe kan je de mindset en negatieve (gedachten)patronen van iemand doorbreken? Door de theorieën en methodieken die voorbij zijn gekomen in de opleiding en door deze te combineren met mijn kennis die ik vanuit de opleiding fitvak A & B heb verkregen, ben ik mij gaan realiseren dat de combinatie van mijn passie voor sport en alle kennis en ervaring die ik heb opgedaan, mij kon onderscheiden van andere personal trainers en coaches.

Wat vind ik nou ECHT belangrijk:

De beste versie van jezelf zijn/worden !!
De mens zien als mens en zo ook daar naar handelen, kijken en denken !!!
--

Met vriendelijke groet, Roy

dvmindfit.nl