08-11-2023

Ik kwam op een zaterdag uit scouting vandaan en had het niet meer naar mijn zin. Toen zei mijn moeder, kijk maar even op de Sjors sportief app. Toen ik dat deed kwam ik bij Happy Fit 4 You terecht. Dat leek me leuk, omdat het 1 op 1 trainingen zijn. Ik had voorheen andere sporten in groepsverband gedaan, maar werd er niet geaccepteerd. Dus dit leek me een mooie kans. Ik heb het er prima naar me zin en ben lekker sportief bezig. Sven Wisseloo

 

 

29-06-2023

Mijn dochter (10) is net een paar weken bij happyfit begonnen  en ik merk nu al verschil. Ze zit hier helemaal op haar plek een plek waar ze zichzelf mag zijn. Zonder dat ze zichzelf hoeft te schamen voor haar overgewicht of dat ze wordt gepest.

Haar zelfvertrouwen was best laag en na een paar lessen zie ik dit zeker al groeien.
Zelf vindt ze het ook erg fijn om les te krijgen van Sabine. Zo zei ze laatst " de woensdag is mijn favoriete dag" omdat ze dan naar happyfit mag! Dit zegt al meer dan genoeg! Ze gaat er met plezier heen, de week kan niet snel genoeg gaan voor haar. Happyfit voelt als thuiskomen, elke week weer. 

21-04-2023 Positief

Even voorstellen ik ben Dave en heb NAH door epilepsie chirurgie is mijn frontaalkwab niet meer functioneel.

Ik ben een jongen van 165 en had overgewicht hiermee word ik vaak gepest wat weer voor een verkeerd zelfbeeld zorgde.

Bij mijn logeer opvang kwam ik de folder tegen van happyfit waar we na een proefles warm ontvangen zijn en Dave zichzelf kan zijn omdat er 1 op 1 gesport wordt hierbij staat positieve tijd op de eerste plaats, Dave zijn zelfvertrouwen groeit hiermee.

Omdat het lastig is voor Dave om in een groep te trainen door zijn korte spanningsboog is dit voor hem een mooie unieke plek waar sport en jezelf mogen zijn voor op staat.

Wij zijn als ouders dan ook blij dat we deze mooie plek gevonden hebben voor Dave en de mensen die hem begeleiden bij happyfit zijn we enorm dankbaar.


Gr nicole

15-04-2023 Mijn zoontje

Ben bij Happyfit4u terecht gekomen vanwege mijn zoontje. Hij zocht een sport en na 2 jaar bij een vereniging gezeten te hebben werd het echt te druk voor hem. De eerste keer kwam hij wat timide en verlegen binnen. Hij wist niet wat het inhield en vond het erg spannend. Na de les kwam hij eigenlijk al anders terug. Het gevoel dat je welkom bent en de 2de keer kwam meneer al vrolijk en enthousiast binnen.

Nu nog werken aan zijn doelen maar dat hij met plezier naar happyfit4u gaat is natuurlijk wel fantastisch. 

 

1 op 1 begeleiding is echt zo goed en zijn trainer is erg rustig en respectvol richting zoontje. Echte mensen met verstand van zaken en je moet gewoon gaan sfeerproeven bij ze! Ieder kindje is daar welkom en zal het zeker naar zijn/haar zin hebben!

01-02-2023 Mijn kind

Mijn kind, zo verdrietig, want hij kwam weer huilend thuis. Hij word gepest, omdat hij zwaarder is dan een gemiddeld kind. Het is niet eerlijk, want hij wil juist vriendjes maken. Weer als varken uitgemaakt en weer aan het huilen gebracht. Zoveel doktoren over hem laten buigen en gewoon niets kunnen vinden. Gezond kind, niets mee aan de hand mevrouw. Maar waar kan ik dan met hem terecht? Ga maar sporten.......
Kickboksen.....weer gepest worden. Voetbal.....weer gepest worden....... Gym...'Ach dat kan jij toch niet ga maar spelen' 
Toen kwam ik bij Paula, die hielp mijn kind zijn zelfvertrouwen terug te krijgen, voor zich zelf op te komen, om eindelijk weer van zichzelf te houden.
Nu 6 maanden verder , loopt hij rechtop, kan voor zichzelf opkomen, kan zijn mond gebruiken om van zich af te bijten.

Hij kan weer lachen, hij kan weer genieten en niet meer bang........Hoe mooi kan Happyfit4u zijn......Voor iedereen!